Vrije Vlucht Voorstelling start weer op 1 april!

En nee, het is geen grap: De VVV start binnenkort weer. Na de winteronderbreking zijn de vogels weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen.

Tijdens de show maak je kennis met ara’s, gieren, uilen en nog veel meer vogels! Ze vliegen vlak over je hoofd en je maakt kennis met, hun soms wat vreemde, natuurlijke gedrag. Dus kijk niet vreemd op als een seriëma een neppe rubberen slang ‘dood’ probeert te meppen, gieren en nep karkas leegpikken of een toekan naast je land: het kan je allemaal zomaar overkomen! Nieuw in de show is de zuidelijke hoornraaf, die eerst in Afrikaanse Gierenrots leefde. De vogels deden eind vorig seizoen ook al een aantal shows mee, als kleine test. En ze ze zijn geslaagd!

Foto: Blijdorper Bende. Hoornraaf tijdens voorstelling.

De Vrije Vlucht Voorstelling word gehouden in een eigen ‘stadion’, achter de prairiehondjes en Amazonica. Hier staat ook, onzichtbaar voor het publiek, ruime holdings voor de vogels. Hier verblijven de vogels in ruime kooien tussen het trainen en de voorstellingen in.

De Vrije Vlucht Voorstelling word gehouden van april tot en met september. Elke dag, behalve op maandag, bij goed weer worden er shows gehouden om 11 uur, half 2 en 3 uur. Check voor de zekerheid altijd de borden, die bij de prairiehondjes en bij het stadion zelf staan.

De voorstelling duurt ongeveer een half uur, en is te bereiken via de prairiehondjes. De deuren gaan 10 minuten voor show open.

Wil je alvast een voorproefje? Klik op deze link! http://youtu.be/-HLxaoPv16c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *