PoolAvontuur, Gouden Loeki & Olliwarmers

PoolAvontuur

Dit weekend start het PoolAvontuur!

De temperaturen dalen; komt er sneeuw of vorst? Blijdorp is in ieder geval helemaal in winterse sferen. Ook Olli is voorbereid en heet je zaterdag graag welkom in zijn nieuwe domein. Want dan is het zover: zaterdag kan jouw PoolAvontuur beginnen! De grote Rivièrahal is omgetoverd tot de coolste binnenspeeltuin van deze winter.

Onze pooldieren zijn ook klaar voor de winter; dit is hun seizoen. Ontmoet ze en loop je warm met de PooldierenRoute door de dierentuin. Weet je alles over pooldieren? Doe mee met de PoolQuizz!!!!

Gouden Loeki

Olli is in de run voor een Gouden Loeki !

Iedere maand houdt Ster een verkiezing waarbij kijkers de beste commercial kiezen. Olli is daarbij door naar de eindverkiezing.

Met jouw stem kan Olli de felbegeerde Ster Gouden Loeki winnen.

Stem nu op Olli op http://www.goudenloeki.nl/

Stem op jouw Ster Gouden Loeki top 3 en maak kans op een weekend weg! Op donderdag 19 december a.s. wordt de Ster Gouden Loeki 2013 uitgereikt. Deze uitreiking is live te zien om 20.30 uur op Nederland 1. Tot die uitzending kun je stemmen.

Alvast bedankt & vertel het door!

Olliwarmers

Olliwarmers voor de Olli-knuffels zijn in het winkelchalet in het PoolAvontuur te koop voor 3 euro. Heb je nog geen Olli-knuffel? Een Olli-knuffel incl. Olliwarmers kost € 22,50. Het winkelchalet is geopend in de weekenden en op woensdagen van 10-16u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *