Olli-weken!

Olli woont op 28 maart precies 1 jaar in de Diergaarde!

Inmiddels hebben al meer dan 100.000 personen een Olli en deze supportersclub blijft groeien. Olli staat symbool voor de bijzondere samenwerking tussen Diergaarde Blijdorp en Feyenoord. Twee iconen van de stad Rotterdam die door hun krachten te bundelen elkaar zoveel mogelijk versterken en inspireren.

‘Hand in Hand Kameraden’ betekent tijdens de Olli-weken dan ook hand in hand gaan in de viering van het 1 jarig verblijf van Olli in Diergaarde Blijdorp waarin alle supporters mee kunnen delen.

Wij kijken uit naar je komst tijdens de Olli-weken van 22 maart tot en met 10 april in Diergaarde Blijdorp.

Speciaal voor zijn eerste verjaardag krijgt Olli een unieke sjaal cadeau (deze is gemaakt door de makers en bedenkers van Olli, Hein Mevissen en Diederiekje Bok). Deze sjaal (50 x 8 cm) inclusief gouden franjes is in een gelimiteerde oplage ook voor de kleine Olli te koop.Het sjaaltje is uitsluitend verkrijgbaar tijdens de Olli-weken met de speciale bon uit het Feyenoord Dierenselectieboekje.
Alle Feyenoord- en Olli-liefhebbers kunnen speciale tickets bestellen voor een bezoek aan Diergaarde Blijdorp tijdens de Olli-weken. De ticketprijzen zijn € 21,00 en € 16,50 inclusief het gratis Feyenoord Dierenselectie-boekje.

Dit  52 pagina’s  tellende boekje bevat een speciale ontdekroute door de Diergaarde waarmee je kennismaakt met de favoriete dieren van de Feyenoord-spelers, kortingsbonnen (o.a. de Olli-sjaal van € 7,95 voor € 1,95), Blijdorp-, Feyenoord en Olli-weetjes, kun je meespelen in de loterij met kans op mooie prijzen  en nog veel meer verrassingen.

Het Feyenoord Dierenselectieboekje is ook los te koop voor € 5,95 voor Blijdorp-abonnementhouders en bezoekers zonder het speciale Olliweken-ticket. Het boekje is verkrijgbaar bij  de Zee van Zoovenirs (winkel Oceaniumzijde), bij het Olli-huis in de Rivierahal en bij de Blijdorp kassa’s.

Tijdens de Olli-weken is er van alles te doen en te beleven in Diergaarde Blijdorp. Doe de speciale ontdekroute door de Diergaarde waarmee je kennismaakt met de favoriete dieren van de Feyenoord-spelers, profiteer van de kortingen en exclusieve-acties. speel mee in de loterij met kans op mooie prijzen  en nog veel meer verrassingen.

Op de weekenddagen staan er  tal van extra activiteiten op het programma. Zoals infopunten en verzorgerspraatjes bij de favoriete dieren van de Feyenoord-spelers, kun je op de foto met Feyenoord mascotte Coentje en natuurlijk Olli, is Feyenoord aanwezig met PoleSoccer. Het complete programmais binnenkort te downloaden.

 
In de Olli-weken is er 100% echte olifanten-poep exclusief te koop in Blijdorp. Deze olifanten-poep is speciaal gedrukt door onze olifanten en is super mest voor de tuin. 

Het kindermenu verkrijgbaar in de Terraszaal, Oewanja Lodge en Lepelaar is exclusief verpakt in een Olli-menudoosje en bevat een uniek Olli-stickervelletje.

Tijdens de Olli-weken begin je zondag 23 maart de Ontdekroute, langs alle favoriete dieren van de Feyenoord spelers, in restaurant De Lepelaar. Daar staat namelijk op zondag 23 maart het Wakkere Vogels Ontbijt voor je klaar met een speciale Olli-weken editie.

Begin de Olli-weken met een uitgebreid ontbijtbuffet om 9.00 uur. Van achter je bord in Restaurant De Lepelaar zie je het eerste lievelingsdier van de Feyenoord-selectie al: de Steller-Zeearend, het favoriete dier van trainer Ronald Koeman. Na het ontbijt (10.30 uur) krijg je een ‘meet and greet’ met deze indrukwekkende vogel terwijl de verzorger hem zijn ontbijt geeft. Dat ontbijt ziet er vast heel anders uit dan het jouwe…

Maak kans op een voetbal, gesigneerd door de hele Feyenoordselectie!
Met je E-ticket voor dit arrangement maak je kans op een mooie prijs: een voetbal met alle handtekeningen van de spelers. Deze wordt tijdens het ontbijt verloot onder de deelnemers.
Prijs: € 15,- p.p. exclusief entree
Tijd: 
9.00 uur – 11.00 uur
Locatie: Restaurant De Lepelaar (Entree Oceaniumzijde)
Onder de ontbijtgasten verloten we een gesigneerde voetbal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *