Blijdorp viert de zomer!!

Blijdorp is extra lang open op zaterdag 21 juni 2014!

Zaterdag 21 juni is de langste dag van het jaar, en de zon gaat pas onder om 22.04 uur. Dat moet gevierd worden! Blijdorp blijft daarom open tot zonsondergang!

Het beloofd een spannende avond te worden: neem een kijkje in de zebrastal, en wil je een rondje lopen op het olifantenperk? Het kan! Ook verwacht de Botanische Afdeling van Blijdorp dat de Victoria Amazonica (in de vlinderkas Amazonica) prachtig gaat bloeien. De eerste nacht dat hij bloeit is de bloem wit, en verspreid hij een ananas-geur. De tweede nacht wordt de bloem roze, en verdwijnt hij langzaam onder water….

En natuurlijk kunnen de dag-bezoekers kosteloos t/m de avond-tijd blijven. Voor bezoekers die ná 15.00 uur komen geld zelfs een speciale aanbieding: volwassen moeten slechts €15,- entreegeld betalen ( €2,50 korting online), en kinderen t/m 12 jaar oud €12,50 ( €1,50 korting online)

2 gedachtes over “Blijdorp viert de zomer!!

  1. Waar heb je vandaan dat de botanische afdeling verwacht dat Victoria gaat bloeien? Zo staat het helemaal niet op de officiele blijdorp site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *