Koninklijke erepenning voor de Vrienden!

Vandaag ontving de Vereniging Vrienden van Blijdorp de Koninklijke Erepenning uit handen van de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De burgemeester reikte de penning namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander uit aan de Vrienden ter ere van het 50-jarig jubileum in 2013 en de enthousiaste en betrokken inzet van de vereniging.. En daar zijn we trots op!

Voorzitter Marcel Kreuger nam de penning en bijbehorende oorkondes namens de vereniging in ontvangst, onder toeziend oog van vele aanwezige leden die nog niets vermoedend in de zaal naar de eerste winterlezing van het jaar zaten te luisteren. En toen was daar ineens de burgemeester die het heuglijk nieuws kwam melden. Burgemeester Aboutaleb: “Het is mij een eer en genoegen om namens Zijne Majesteit de Koninklijke Erepnning uit te reiken aan de Vereniging Vrienden van Blijdorp voor een langdurige, substantiële en bevlogen inzet voor Diergaarde Blijdorp”

De koninklijke erepenning is een blijk van dank die verenigingen of instelling kan worden uitgereikt die het respect dat de koning heeft voor dit soort ondernemingen symboliseert.

image

Foto: de Vrienden van Blijdorp. De overhandiging van de erepenning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *