Korte bouwnieuwtjes

  • In het toekomstige rode pandaverblijf is een grote, witte muur gebouwd. Vermoedelijk de achterwand.
  • De koedoestal wordt gerestaureerd! Het gedeelte waar tot verkort de Mhorr-gazelles woonden wordt nu al gestript en voorbereidt op de toekomstige bewoners: penseelzwijntjes. Als de restauratie klaar is, zal de bezoeker door de stal heen kunnen lopen en de grote koedoe’s ook binnen zien.
  • Ook het verblijf van de kuifhertjes wordt opgefrist. Het ‘Liesje’ beeld, dat nu op de hoek van het verblijf staat, zal in de originele staat worden teruggebracht. Dat houdt ook in dat de bezoeker weer volledig om het beeld heen moet kunnen lopen. Ter compensatie wordt het kuifhertjes verblijf aan de andere kant vergroot, richting de groter vijver van de Chinese tuin. Er zijn al enkele nieuwe hekken geplaatst, die wegens hun grootte veel commotie teweeg brengen bij verschillende bezoekers.

Foto: Siebold Nijenhuis Architect. Een impressie van de vernieuwde koedoestal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.