Linkpartners

Blijdorper Bende werkt samen met vele andere organisaties en websites. Hieronder vind je een handig overzicht van websites waar wij vaak naar verwijzen, bijvoorbeeld die van de EAZA, IUCN en Vrienden van Blijdorp. Ook werken wij met een aantal andere partijen samen om elkaars websites te ontwikkelen en de promoten – ook zij hebben een plekje hieronder!

Blijdorp-gerelateerd:

Dieren(tuinen) en Natuur:

Fotografie:

Vakantie-Check.NL

Op vakantie-check.nl vind je alle informatie die je nodig hebt als je een dagje uit gaat. Zo vind je er allerlei informatie over diverse dierentuinen en pretparken, maar ook als je een stedentrip wil maken vind je er alles wat je nodig hebt. Ook voor verre reizen ben je bij vakantie-check.nl aan het juiste adres. Klik op de afbeelding hiernaast om meteen naar de website te gaan.

BungalowSpecials.NL

BungalowSpecials biedt een veelzijdig aanbod van bungalowparken in verschillende Europese landen. Ook nabij Diergaarde Blijdorp vindt u diverse bungalowparken in het aanbod. Bovendien krijgt u bij BungalowSpecials.nl altijd de laagste prijsgarantie! Klik op de afbeelding hiernaast om meteen naar de website te gaan.

Overige:

Heb jij ook een website, en wil je meer bezoekers trekken? Misschien is een linkpartnerschap wel iets voor jou! Als je ons de gegevens van je website geeft (webadres en sitenaam) kunnen wij jouw website hier vermelden. Je kan contact met ons opnemen via blijdorper.bende.beheer@gmail.com of door een reactie op deze pagina te plaatsen. En uh… Dan zien we ook graag een linkje naar onze website op de jouwe verschijnen! Heb je een andere wederdienst in gedachte? We staan altijd open voor ideeën!

Een gedachte over “Linkpartners

 1. Beste heer/mevrouw,

  Ik ben verantwoordelijk voor de online marketing van meerdere websites. Op dit moment ben ik bezig de online zichtbaarheid te verbeteren. Ik schrijf u aan omdat ik uw linkpagina zag en online zichtbaarheid wellicht ook voor u een aandachtspunt is. Het linken naar gerelateerde partijen zorgt er immers voor dat u beter gevonden wordt in Google. Ik vroeg mij af of u ruimte heeft voor 1 of meerdere links op uw website.

  In ruil voor het plaatsen van een link op uw website kan ik voor u een link plaatsen op één van de pagina’s die ik beheer. Zo kunnen we de vindbaarheid in Google van beide websites verbeteren. Het betreft dus een (gratis) uitwisseling van vermeldingen waarbij uw website op een voor Google waardevolle pagina komt te staan.

  Graag hoor ik of u hiervoor open staat.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Bergen

  Websites in beheer:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/11cdZN5EdWt_lDTP3EE7G98sJT5bFQUbWBn1gYcfTbnw/edit#gid=0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *