Agenda

Blijdorper Bende – Grote Lente-Zomer Fotowedstrijd 2021

Van 21 augustus t/m 11 september juni 2021 organiseert Blijdorper Bende de Grote Lente-Zomer Fotowedstrijd 2021. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 1 januari 2021 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XIII

Van 9 oktober t/m 30 oktober 2021 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Least Wanted’: dieren die zelden gefotografeerd worden. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Herfst Fotowedstrijd 2021

Van 13 november t/m 4 december 2021 organiseert Blijdorper Bende de Grote Herfst Fotowedstrijd 2021. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 29 augustus 2021 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – BBA 2021

Van 24 december t/m 30 december 2021 worden de Blijdorper Bende Awards 2021 gehouden. De publieksprijzen ‘Leukste Geboorte in Diergaarde Blijdorp’, ‘Leukste Nieuwe Diersoort in Diergaarde Blijdorp’ en ‘Leukste Bouwproject in Diergaarde Blijdorp’ zullen worden verloot door middel van een openbaar toegankelijke stemming.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XIV

Van 8 januari t/m 29 januari 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘All You Need’: dieren die zich van hun romantische kant laten zien. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Winter Fotowedstrijd 2021-2022

Van 12 februari t/m 5 februari 2022 organiseert Blijdorper Bende de Grote Winter Fotowedstrijd 2021-2022. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 21 november 2021 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XV

Van 1 april t/m 22 april 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Gekke Bekken’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Lente Fotowedstrijd 2022

Van 14 mei t/m 4 juni 2022 organiseert Blijdorper Bende de Grote Lente Fotowedstrijd 2022. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 20 februari 2022 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XVI

Van 11 juni t/m 2 juli 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, het onderwerp wordt nog aangekondigd ter zijner tijd. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!


  • Voor de agenda van Diergaarde Blijdorp zelf, klik hier.
  • Voor de agenda van de vereniging Vrienden van Blijdorp, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *