Agenda

Grote Zomer Fotowedstrijd 2022

Van 17 augustus t/m 11 september 2022 organiseert Blijdorper Bende een Grote Fotowedstrijd. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk ongeveer een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 22 mei 2022 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Themawedstrijd XVII

Van 2 oktober t/m 23 oktober 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt ongeveer twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Monumentaal’: foto’s die gemaakt zijn in of rondom de rijksmonumenten van Diergaarde Blijdorp. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Grote Herfst Fotowedstrijd 2022

Van 13 november t/m 4 december 2022 organiseert Blijdorper Bende een Grote Fotowedstrijd. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk ongeveer een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 26 augustus 2022 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende Awards 2022

Van 23 december t/m 30 december 2022 worden de Blijdorper Bende Awards 2022 gehouden. De publieksprijzen ‘Leukste Geboorte in Diergaarde Blijdorp’, ‘Leukste Nieuwe Diersoort in Diergaarde Blijdorp’ en ‘Leukste Bouwproject in Diergaarde Blijdorp’ zullen worden verloot door middel van een openbaar toegankelijke stemming.

Interesse? Klik hier!

Themawedstrijd XVIII

Van 22 januari t/m 5 februari 2023 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt ongeveer twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Gehoornde Grazers’: herten, kantjils, runderen, antilopen, geitachtigen en girafachtigen. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Grote Winter Fotowedstrijd 2022-2023

Van 12 februari t/m 26 februari 2023 organiseert Blijdorper Bende een Grote Fotowedstrijd. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk ongeveer een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 21 november 2022 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Themawedstrijd XIX

Van 21 mei t/m 11 juni 2023 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt ongeveer twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Krachtpatsers’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!


  • Voor de agenda van Diergaarde Blijdorp zelf, klik hier.
  • Voor de agenda van de vereniging Vrienden van Blijdorp, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog iets? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *