Agenda

Grote Zomer Fotowedstrijd 2023

Van 27 augustus t/m 17 september 2023 organiseert Blijdorper Bende een Grote Fotowedstrijd. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk ongeveer een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 19 februari 2023 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Themawedstrijd XX

Van 4 november t/m 25 november 2023 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt ongeveer twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Symmetrie’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende Awards 2023

Van 23 december t/m 30 december 2023 worden de Blijdorper Bende Awards 2023 gehouden. De publieksprijzen ‘Leukste Geboorte in Diergaarde Blijdorp’, ‘Leukste Nieuwe Diersoort in Diergaarde Blijdorp’ en ‘Leukste Bouwproject in Diergaarde Blijdorp’ zullen worden verloot door middel van een openbaar toegankelijke stemming.

Interesse? Klik hier!

Grote Winter Fotowedstrijd 2023-2024

Van 3 februari t/m 24 februari 2023 organiseert Blijdorper Bende een Grote Fotowedstrijd. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk ongeveer een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 3 september 2023 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Themawedstrijd XXI

Van 19 mei t/m 9 juni 2024 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt ongeveer twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden. Het onderwerp wordt op een later moment bepaald. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Grote Zomer Fotowedstrijd 2024

Van 7 augustus t/m 7 september 2024 organiseert Blijdorper Bende een Grote Fotowedstrijd. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk ongeveer een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 10 februari 2024 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!


  • Voor de agenda van Diergaarde Blijdorp zelf, klik hier.
  • Voor de agenda van de vereniging Vrienden van Blijdorp, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog iets? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *