Agenda

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XIV

Van 8 januari t/m 29 januari 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Tortelduifjes’: dieren die zich van hun romantische kant laten zien. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Winter Fotowedstrijd 2021-2022

Van 12 februari t/m 5 februari 2022 organiseert Blijdorper Bende de Grote Winter Fotowedstrijd 2021-2022. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 21 november 2021 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XV

Van 1 april t/m 22 april 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Gekke Bekken’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Lente Fotowedstrijd 2022

Van 14 mei t/m 4 juni 2022 organiseert Blijdorper Bende de Grote Lente Fotowedstrijd 2022. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 20 februari 2022 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XVI

Van 11 juni t/m 2 juli 2022 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, het onderwerp wordt nog aangekondigd te zijner tijd. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!


  • Voor de agenda van Diergaarde Blijdorp zelf, klik hier.
  • Voor de agenda van de vereniging Vrienden van Blijdorp, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog iets? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.