Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Vrienden van Blijdorp – Winterlezing: natuurbehoud en onderzoek

Op 14 maart 2021 organiseert de vereniging Vrienden van Blijdorp een winterlezing over natuurbehoud en onderzoek. Het evenement, dat uitsluitend toegankelijk is voor leden van de vereniging, begint om 11.00 uur digitaal. Vrienden krijgen te zijner tijd alle benodigde informatie over het bijwonen van de videoconferentie per e-mail toegestuurd.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd X 

Van 27 maart t/m 17 april 2021 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Volle Vlucht’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Lente Fotowedstrijd 2021

Van 16 mei t/m 6 juni 2021 organiseert Blijdorper Bende de Grote Lente Fotowedstrijd 2021. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 21 februari 2021 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd XI

Van 26 juni t/m 17 juli 2021 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Bloemrijk Blijdorp’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Zomer Fotowedstrijd 2021

Van 21 augustus t/m 11 september 2021 organiseert Blijdorper Bende de Grote Zomer Fotowedstrijd 2021. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn vanaf 24 mei 2021 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *