Disclaimer

Blijdorper Bende Blog

Algemeen

Het Blijdorper Bende Blog is niet de officiële website van de Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde. Nieuwsberichten en artikelen op het Blijdorper Bende Blog zijn door onze auteurs geschreven en gepubliceerd en vallen onder het auteursrecht van de organisatie Blijdorper Bende en zijn beschermd onder de Auteurswet. Onze nieuwsberichten en artikelen zijn vrij om gedeeld te worden, mits de bron vermeld wordt.

Media

Alle afbeeldingen op onze website worden per 20 oktober 2015 geüpload via Imgur. Foto’s op onze website staan onder het copyright van de fotograaf/fotografe, wie wij altijd zullen vermelden. Wij kunnen niet namens hen toestemming geven voor het gebruik van de afbeeldingen voor eigen doeleinden, al helpen wij u graag om contact op te nemen met de betreffende persoon.

Juistheid

Wij streven naar correctheid, objectiviteit en actualiteit maar kunnen niet garanderen dat informatie juist is. Berichten kunnen worden gewijzigd na publicatie en informatie kan verouderd zijn. Per 1 mei 2016 is het Blijdorper Bende Blog te vinden op blijdorperbende.nl maar artikelen die voor die tijd zijn gepubliceerd kunnen verwijzen naar informatie op het oude adres.

Technisch

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele technische complicaties die u ondervindt. Het Blijdorper Bende Blog maakt uitsluitend gebruik van ‘cookies’ om de website te laten werken en gebruikersstatistieken bij te houden. Er staan geen advertenties op onze website die uw persoonsgegevens benutten en wij maken ook geen winst met onze diensten. Onze website wordt mogelijk gemaakt door WordPress en wordt gehost door Vimexx. Het is bezoekers van de website verboden om de normale werking van de website te verstoren of de integriteit van de website te schenden door de inhoud daarvan te wijzigen.

Blijdorper Bende (Facebook)

De Facebook-groep ‘Blijdorper Bende’ is onderdeel van de organisatie Blijdorper Bende. Alle afbeeldingen en andere media die worden geplaatst in de groep zijn uitsluitend zichtbaar voor de andere leden. Alle afbeeldingen en andere media die worden geplaatst of gedeeld in de groep door haar leden kunnen worden gebruikt door de organisatie Blijdorper Bende, voor verscheidende doeleinden. De beheerders van de groep zijn toegestaan om leden of berichten te verwijderen. U kunt bij ons altijd terecht voor een verklaring. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele technische complicaties die u ondervindt. De advertenties die te vinden zijn in de groep worden aangeboden door Facebook Inc. en wij maken ook geen winst met deze reclame. Door lid te worden van de Facebook-groep, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Facebook.

Blijdorper Bende (Instagram)

Het Instagram-account @blijdorperbende is de officiële Instagram-pagina van Blijdorper Bende. Wij vermelden te allen tijde de rechtmatige eigenaar van de media die wij hier plaatsen. Het account is vrij te volgen voor iedereen, maar Blijdorper Bende heeft het recht om gebruikers te blokkeren als zij ongepaste reacties o.i.d. achterlaten. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele technische complicaties die u ondervindt. Door gebruik te maken van Instagram gaat u akkoord  met de algemene voorwaarden van Instagram.

Een gedachte over “Disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *