IJsbeer-Tweeling: Eindelijk, het geslacht!

Na het nauwkeurig bestuderen van honderden plasfoto’s van de kleintjes, is er eindelijk zekerheid over het geslacht van de IJsbeer-Tweeling: Er is een mannetje en een vrouwtje. Nu de namen nog! 

In principe hadden de ijsbeertjes al lang geleden gescheiden kunnen worden voor een onderzoekje, zou dat zoveel stres hebben opgeleverd voor moeders en haar kroost. Maar nu is er zekerheid, het zijn broer en zus. En de namen? Dat mag het publiek verzinnen. Inderdaad! Misschien is jouw naam binnenkort de naam van een ijsbeertje! ”Omdat we de namen dagelijks moeten gebruiken, mogen ze wat mij betreft kort en krachtig zijn. Twee of drie lettergrepen, meer niet. En niet te zoetsappig. Buitenlands is ook prima, bijvoorbeeld een mooie Inuit-naam.” Aldus de verzorgers.

Een leuke naam bedacht voor de ijsberen? Laat je inzending achter op de Facebookpagina van het AD Rotterdams Dagblad. Of mail je inzending naar ijsberen@ad.nl

Actievoorwaarden: Deze actie loopt van donderdag 18 juni 2015 t/m zaterdag 27 juni. Op maandag 29 juni 2015 worden de winnende namen bekend gemaakt. Er wordt contact opgenomen met de winnaar. Bij gelijke inzending wordt er 1 winnaar getrokken. De winnaar krijgt een Meet & Greet met de Ijsberenverzorger en een jaarabonnement voor Dierenpark Blijdorp. Er kan niet over de uitslag gecorrespondeerd worden. Medewerkers van De Persgroep en Dierenpark Blijdorp zijn uitgesloten van Deelname.

Foto: Diergaarde Blijdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *