Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Diergaarde Blijdorp – Wakkere Vogels Ontbijt

Op 16 juni 2019 organiseert Diergaarde Blijdorp, in het kader van Vaderdag, een Wakkere Vogels ontbijt. Het ontbijt bestaat uit een ruim assortiment luxe broodjes, croissants, yoghurt, fruit, koffie, thee en meer en duurt van 8.30 tot 10.30 uur. Het evenement vindt plaats in restaurant De Terraszaal. Boeken is voor alle aanwezigen vereist. De entreeprijs is daar niet bij inbegrepen.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 16 juni 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Creatieve Fotografie

Op 23 juni 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van creatieve fotografie, bijvoorbeeld door het gebruik van glazen bollen, en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 23 juni 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Blijdorp College Tour – Antilliaanse Leguanen

Op 23 juni 2019 houdt Tim van Wagensveld van Stichting RAVON een lezing over de Antilliaanse groene leguaan en zijn reis naar hun natuurlijke leefgebied in Sint Eustatius, waar hij hielp bij het vangen van vier dieren. Het evenement begint om 11.00 uur. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €1,50. De entreeprijs is niet inbegrepen.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 28 juni 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Blijdorper Bende – Themawedstrijd III: Victoria Serre

Vanaf 29 juni t/m 20 juli 2019 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Victoria Serre’. De datum van opname maakt niet uit.

Meer informatie volgt op de BB-Facebook

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Jonge Dieren

Op 6 juli 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van jonge dieren en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Jonge Dieren

Op 20 juli 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van jonge dieren en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 21 juli 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 28 juli 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *