Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Blijdorp College Tour – Antilliaanse groene leguaan

Op 29 juli 2018 houdt Tim van Wagensveld van stichting RAVON een lezing over de Antilliaanse groene leguaan en zijn reis naar hun natuurlijke leefgebied in Sint Eustatius, waar hij hielp bij het vangen van vier dieren. Het evenement begint om 11.00 uur. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Het college is gratis, maar reserveren is wel verplicht. De entreeprijs is niet inbegrepen.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – ZOOmeravond

Op 2 augustus 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een ZOOmeravond. Hierbij blijft de dierentuin tot 21.30 uur open. Elke avond kun je op verschillende locaties een kijkje achter de schermen nemen. Kom je naar 15.00 uur naar Blijdorp? Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief voor volwassenen €16,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar €12,00. Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15.00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.

Voor dit evenement is geen registratie vereist.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Apen

Op 4 augustus 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van apen en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – ZOOmeravond

Op 9 augustus 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een ZOOmeravond. Hierbij blijft de dierentuin tot 21.30 uur open. Elke avond kun je op verschillende locaties een kijkje achter de schermen nemen. Kom je naar 15.00 uur naar Blijdorp? Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief voor volwassenen €16,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar €12,00. Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15.00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.

Voor dit evenement is geen registratie vereist.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Smartphones

Op 12 augustus 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie met smartphones en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – ZOOmeravond

Op 16 augustus 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een ZOOmeravond. Hierbij blijft de dierentuin tot 21.30 uur open. Elke avond kun je op verschillende locaties een kijkje achter de schermen nemen. Kom je naar 15.00 uur naar Blijdorp? Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief voor volwassenen €16,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar €12,00. Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15.00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.

Voor dit evenement is geen registratie vereist.

Diergaarde Blijdorp – ZOOmeravond

Op 23 augustus 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een ZOOmeravond. Hierbij blijft de dierentuin tot 21.30 uur open. Elke avond kun je op verschillende locaties een kijkje achter de schermen nemen. Kom je naar 15.00 uur naar Blijdorp? Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief voor volwassenen €16,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar €12,00. Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15.00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.

Voor dit evenement is geen registratie vereist.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Apen

Op 8 september 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van apen en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Apen

Op 23 september 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van apen en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Apen

Op 24 oktober 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus vangt aan om 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van basisfotografie en is geschikt voor personen tot 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!