Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Blijdorp College Tour – KidsCollege: Leeuwen

Op 21 augustus 2019 vertelt verzorger Jos speciaal voor kinderen van alles over de Aziatische leeuwen van Diergaarde Blijdorp. Het evenement begint om 11.00 uur. De opbrengst van het evenement komt ten goede van een natuurbehoudsproject. Een plekje kost €1,50 per kind, maximaal twee ouders mogen ter begeleiding mee. De entreeprijs is niet inbegrepen.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – ZOOmeravond

Op 22 augustus 2019 organiseert Diergaarde Blijdorp een ZOOmeravond. Hierbij blijft de dierentuin tot 22.00 uur open. Vanaf 17.00 uur kan je een exclusief bezoek brengen aan diensttreinen, leslokalen en de botanische kassen. Kom je na 15.00 uur naar Blijdorp? Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief voor volwassenen € 17,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar € 13,00. Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15.00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Zomer Fotowedstrijd 2019

Vanaf 23 augustus t/m 13 september 2019 organiseert Blijdorper Bende de Grote Zomer Fotowedstrijd 2019. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn sinds 25 mei 2019 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – ZOOmeravond

Op 29 augustus 2019 organiseert Diergaarde Blijdorp een ZOOmeravond. Hierbij blijft de dierentuin tot 22.00 uur open. Vanaf 17.00 uur kan je een exclusief bezoek brengen aan enkele verborgen monumenten. Kom je na 15.00 uur naar Blijdorp? Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief voor volwassenen € 17,50, kinderen van 3 t/m 12 jaar € 13,00. Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15.00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Creatieve Fotografie

Op 7 september 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van creatieve fotografie, bijvoorbeeld door het gebruik van glazen bollen, en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Vogels & Vlinders

Op 22 september 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van vogels en vlinders en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

 Interesse? Klik hier!

Blijdorp College Tour – Film: The Last Male on Earth

Op 22 september 2019 wordt de documentaire ‘The Last Male on Earth’ vertoond, een verhaal over de laatste mannelijke noordelijke witte neushoorn, Sudan geheten. Het evenement begint om 15.00 uur. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €1,50. De entreeprijs is niet inbegrepen.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd IV

Vanaf 27 september t/m 18 oktober 2019 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Natuurbehoudscentrum’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 4 oktober 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 1 november 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Blijdorper Bende – Grote Herfst Fotowedstrijd 2019

Vanaf 1 november t/m 22 november 2019 organiseert Blijdorper Bende de Grote Herfst Fotowedstrijd 2019. De inzendronde, de kwalificatieronde en de finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn sinds 31 augustus 2019 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Oceanium & Amazonica

Op 16 november 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van fotografie in het Oceanium en Amazonica en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 29 november 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Winter

Op 14 december 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van winterse fotografie en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Creatieve Fotografie

Op 21 december 2019 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van creatieve fotografie, bijvoorbeeld door het gebruik van glazen bollen, en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – BBA 2019

Vanaf 23 december t/m 29 december 2019 worden de Blijdorper Bende Awards 2019 gehouden. De titels ‘Leukste Geboorte in Diergaarde Blijdorp’, ‘Leukste Nieuwe Diersoort in Diergaarde Blijdorp’ en ‘Leukste Bouwproject in Diergaarde Blijdorp’ zullen worden verloot door middel van een publieksstemming.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – ‘Ontdek…’-pagina update

Op 27 december 2019 zal, in het kader van de systematische herziening van de ‘Ontdek…’-pagina’s, een vernieuwde pagina gepubliceerd worden. Dit is onder voorbehoud dat er geen plotselinge gebeurtenissen plaatsvinden in deze sectie van de Diergaarde en het schrijfproces geen vertraging oploopt. De publicatie zal bekend gemaakt worden via de BB-Facebook en BB-Instagram.


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *