Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Blijdorper Bende – Themawedstrijd VI

Vanaf 10 april t/m 1 mei 2020 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘Nostalgie’: foto’s van dieren die tegenwoordig niet meer in Blijdorp te zien zijn. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Grote Lente Fotowedstrijd 2020

Vanaf 22 mei t/m 19 juni 2020 organiseert Blijdorper Bende de Grote Lente Fotowedstrijd 2020. De inzendingsronde duurt twee weken en de kwalificatieronde en finale duren elk een week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden, die door hem of haar gemaakt moet zijn sinds 14 maart 2020 in Diergaarde Blijdorp.

Interesse? Klik hier!

Vrienden van Blijdorp – Algemene Ledenvergadering 2020

Op 30 mei 2020 organiseren de Vrienden van Blijdorp de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, uitsluitend toegankelijk voor leden van de vereniging. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium vanaf 10.00 uur. Er is niet meer dan één introducee per lid van de vereniging Vrienden van Blijdorp toegestaan. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde (tot aanvang van de bijeenkomst) op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart. Aansluitend op dit evenement vindt een Blijdorp-veiling plaats.

Interesse? Klik hier!

Blijdorper Bende – Themawedstrijd VII

Vanaf 27 juni t/m 18 juli 2020 organiseert Blijdorper Bende een Themawedstrijd. De inzendingsronde duurt twee weken, de stemronde één week. De winnende foto zal vervolgens de groepsfoto van de Blijdorper Bende Facebookgroep worden en opgenomen worden in de Eregalerij. Ieder lid mag één foto inzenden met als onderwerp ‘onderwater’. De datum van opname maakt niet uit.

Interesse? Klik hier!


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde of foute informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *