Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Blijdorp College Tour – Zangvogels

Op 29 april 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een lezing over bedreigde zangvogels. Hierbij vertelt dierenverzorger Maarten Vis, vakgroephoofd Afrika, over de specifieke diersoorten en het project van de EAZA om het tij te keren. Het evenement vindt plaats om 11.00 uur in de Eauditorium. Het college is gratis, maar het is wel verplicht om vooraf te reserveren. De entreeprijs is daar niet bij inbegrepen.

Meer informatie volgt binnenkort.

Blijdorp College Tour – KidsCollege: Klimaatverandering

Op 2 mei 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een evenement speciaal voor kinderen. Hierbij leert Meester Boy, ambassadeur van Justdiggit en experimenteer-expert van Quest Junior, spelenderwijs aan de kinderen hoe gezonde ecosystemen in elkaar zitten. Het evenement vindt plaats om 11.00 uur in de Sterrenzaal. Het college is gratis, maar het is wel verplicht om vooraf te reserveren. De entreeprijs is daar niet bij inbegrepen.

Meer informatie volgt binnenkort.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Vogels en Vlinders

Op 3 juni 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van vogels en vlinders en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Vogels en Vlinders

Op 23 juni 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van vogels en vlinders en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Jonge Dieren

Op 7 juli 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van jonge dieren en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!