Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Diergaarde Blijdorp – Wakkere Vogels Ontbijt

Op 17 juni 2018 organiseert Diergaarde Blijdorp een Wakkere Vogels Ontbijt. Het ontbijt bestaat uit een ruim assortiment luxe broodjes, beleg, roerei & bacon, koffie of thee naar keuze en vers geperste jus d’orange en duurt van 9.00 tot 11.00 uur. Het evenement vindt plaats in restaurant De Terraszaal. De prijs per volwassene is €19,99; per kind (3 t/m 12 jaar) €12,50 en voor kinderen jonger dan 3 jaar is het gratis. Boeken is voor alle aanwezigen vereist. De entreeprijs is daar niet bij inbegrepen.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Vogels en Vlinders

Op 23 juni 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van vogels en vlinders en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Jonge Dieren

Op 7 juli 2018 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van de fotografie van jonge dieren en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!


  • Voor af te huren arrangementen, zoals rondleidingen en etentjes, klik hier.
  • Staat hierboven achterhaalde informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!