Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Amazonica en Oceanium

Op 18 november 2017 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van fotografie in het Oceanium en Amazonica en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Blijdorp College Tour – De Diergaarde Als Monument

Op 19 november 2017 houdt Kees Rouwen, Van-Ravensteyn-expert, een lezing georganiseerd over de 21 rijksmonumenten die de Rotterdamse dierentuin rijk is en het oorspronkelijke ontwerp van ‘Diergaarde Blij-Dorp’. Het college is gratis, maar om zeker te zijn van een plek is het verstandig een ticket te reserveren. De entreeprijs is daar niet bij inbegrepen.

Meer informatie volgt binnenkort.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: Amazonica en Oceanium

Op 25 november 2017 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van fotografie in het Oceanium en Amazonica en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: winter

Op 2 december 2017 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van fotografie in winterse omstandigheden maar ook in tropische sferen en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Vrienden van Blijdorp – Winterlezing: Hart van Afrika

Op 10 december 2017 houdt dierenverzorger Maarten Vis een lezing over de okapi’s en de Congobiotoop. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Meer informatie volgt binnenkort.

Diergaarde Blijdorp – Fotografieworkshop: winter

Op 16 december 2017 organiseert Diergaarde Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard een fotografieworkshop. De cursus duurt van 10.00 – 14.00 uur. Na ontvangst in De Lepelaar met koffie/thee geeft Rob Doolaard praktische fotografietips. De workshops gaan door bij minimaal 10 reserveringen en maximaal 20, boekingen kunnen niet geannuleerd worden. Een ticket kan online gereserveerd worden voor €50,- p.p., entree niet inbegrepen. Deze workshop staat in het teken van fotografie in winterse omstandigheden maar ook tropische sferen en is geschikt voor personen vanaf 16 jaar, zowel beginners als gevorderden.

Interesse? Klik hier!

Vrienden van Blijdorp – Nieuwjaarslezing 2018

Op 14 januari 2018 verzorgt directeur Erik Zevenbergen de nieuwjaarslezing 2018. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Meer informatie volgt binnenkort.

Vrienden van Blijdorp – Winterlezing: zwarte neushoorns

Op 11 februari 2018 houdt Melle van Iperen een lezing over de zwarte neushoorns in Diergaarde Blijdorp. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Meer informatie volgt binnenkort.

Vrienden van Blijdorp – Winterlezing: opknapbeurt Oceanium

Op 11 maart 2018 organiseren de Vrienden van Blijdorp een lezing over de stand van zaken betreffende de realisatie van het Natuurbehoudscentrum en Eilandhoppen. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Meer informatie volgt binnenkort.


Voor af te huren arrangementen, zoals vergaderingen en etentjes, klik hier.

Staat hierboven achterhaalde informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!