Agenda

Er is van alles te beleven! Hier vind je een actueel overzicht van alle speciale evenementen en bijeenkomsten die gepland staan in Diergaarde Blijdorp. Kom jij ook?


Vrienden van Blijdorp – Nieuwjaarslezing 2018

Op 14 januari 2018 verzorgt directeur Erik Zevenbergen de nieuwjaarslezing 2018. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Meer informatie volgt binnenkort.

Vrienden van Blijdorp – Winterlezing: veranderingen Taman Indah

Op 11 februari 2018 houdt Janno Weerman, hoofd van vakgroep Azië, een lezing over de veranderingen aan het verblijf van de olifanten in Diergaarde Blijdorp. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Meer informatie volgt binnenkort.

Vrienden van Blijdorp – Winterlezing: opknapbeurt Oceanium

Op 11 maart 2018 organiseren de Vrienden van Blijdorp een lezing over de stand van zaken betreffende de realisatie van het Natuurbehoudscentrum en Eilandhoppen. Het evenement vindt plaats in het Eauditorium, de zaal gaat open om 9.30 uur. Vrienden hebben die dag gratis toegang tot de Diergaarde tot aanvang van de bijeenkomst en op vertoon van hun lidmaatschapskaart voor het betreffende jaar. Dit evenement is exclusief voor leden van de vereniging Vrienden van Blijdorp, niet meer dan één introducé per lid is toegestaan.

Interesse? Klik hier!


Voor af te huren arrangementen, zoals vergaderingen en etentjes, klik hier.

Staat hierboven achterhaalde informatie of mis je nog een evenement? Laat het ons weten!